Tjänster

Efter mina år i olika branscher, allt från hotell till internationell kundsupport kundsupport till ldeella organisationer, har jag sett att många människor glömmer bort eller inte hinner att ta hand om sig vad gäller vad man stoppar i sig under en arbetsdag. Min bakgrund och utbildning som säkerhetsrepresentant bidrar också till kunskap om en hälsosam arbetsmiljö.

Jag har också sett exempel bland företag där man "belönar" de anställda med sockerrika produkter och läsk, för att sedan vara oförstående till att medarbetarna blir trötta, omotiverade och ofokuserade när sockerkraschen komer under eftermiddagen. Här är jag ett verktyg för att åtgärda detta.

 Jag har möjlighet att röra mig i landet om det är ditt behov. Det finns ett antal tjänster som riktar sig till företag, bland annat ett nytt erbjudande om kostcertifiering.

Föreläsningar

Hälsorådgivaren kan erbjuda föreläsningar inom ämnen som:

  • Hur man skapar en bra arbetsplats
  • Balansen mellan jobb och fritid
  • Frukt och grönt - kroppens egna apotek
  • Alkohol - dess effekter på kropp och samhälle
  • Ledarskapet på arbetsplatsen

Workshops

Med workshops tar vi ett lite större grepp på företagets situation och behov. Vi arbetar dels med föreläsning men också med andra verktyg för att utvecklas och för att få största möjliga nytta med kunskapen. Anpassningsnivån är hög och man kan baka in det i personaldagar och liknande.

Redaktionellt material

Redaktionell text med arbetsmiljö, hälsa och kost är något som kan passa bra in i ett nyhetsbrev, eller kanske på intranätet? Kanske man lägger till en film för att djupare förklara olika delar i den inskaffade texten.Man kanske vill ha redaktionellt stöd i sina sociala medier. Möjligheterna är många.

Hälsorådgivaren har samarbetat med och levererat redaktionellt material till bland annat tidningen Sporthälsa och Fruktbudet i Norden:

Anpassade åtgärder

Vi kan tillsammans ta fram en särskild plan för er personal, om behovet finns för hälsorådgivning på en regelbunden basis. Det kan knytas till företagshälsovården inom ert företag och vara ett verktyg i ert personalarbete, och vara ett argument för att attrahera personal.

Företagsevenemang

Företag och organisationer är människor som träffar människor. Det kan vara julfest, personalfest eller invigningar.
Hälsorådgivaren hjälper er att skapa en fest att komma ihåg. Kanske ha en julfest med alkoholfritt tema och föreläsningar?
Bjuda in till produktlansering med hälsosamt tilltugg?

Hälsorådgivaren har erfarenhet av att arrangera arrangemang med upp till 35 000 personer. Får vi arrangera ditt?